Бързите действия и изпращането на достатъчно танкове към Украйна са

...
Бързите действия и изпращането на достатъчно танкове към Украйна са
Коментари Харесай

Володимир Зеленски поиска от Запада самолети и ракети с голям обсег

Бързите дейности и изпращането на задоволително танкове към Украйна са основни за защитата на Киев против Русия, съобщи в сряда вечерта украинският президент Володимир Зеленски.

Във вечерното си видеообръщение той сподели, че е разговарял с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг и е призовал за доставки на ракети с огромен обхват и на самолети като допълнение към уговорката на Съединените щати и Германия да дават на страната му съвременни бойни танкове.

Русия, която преди съвсем година нахлу в Украйна, дефинира решението за танковете като рискова провокация.

" Ключът в този момент е бързината и количеството. Бързите дейности за образование на нашите военни. Скоростта на доставка на танкове за Украйна. Количеството на логистиката за танковете. Трябва да образуваме подобен „ танков пестник “, подобен „ пестник на свободата “, след ударите на който тиранията няма да се надигне още веднъж. Можем да го създадем дружно. Колкото по-голяма отбранителна поддръжка получават нашите герои на фронта от света, толкоз по-бързо ще завърши експанзията на Русия и толкоз по-надеждни ще бъдат гаранциите за сигурност за Украйна и всички наши сътрудници след войната ", уточни украинският президент Володимир Зеленски.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР