Бързи и яростни 6/ Fast & Furious 6 отново пресича

...
Бързи и яростни 6/ Fast & Furious 6 отново пресича
Коментари Харесай

Зрелищно "Бързо и яростно" приключение през май

„ Бързи и гневни 6 ”/ Fast & Furious 6 още веднъж пресича пътищата на тримата емблематични за поредицата артисти - Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез – и ги събира във взривоопасна композиция с Дуейн „ Скалата “ Джонсън, с цел да донесе на феновете спиращо дъха екшън преживяване.

След като през 2011 година „ Бързи и гневни: Удар в Рио “ стана най-касовият епизод от поредицата, в „ Бързи и гневни 6 ” екипът на продукцията подвига летвата с непредвидени обрати, зрелищни каскади, горещи подиуми и звезден актьорски състав. Този път не става въпрос за нормално съревнование, а за същинска автомобилна война, в която няма нищо неразрешено и невероятно.

В това скоростно преживяване всяка последваща сцена е по-опасна и зрелищна от предходната, а протичащото се е на границата сред действителността и немислимото. Надпреварата към този момент не е единствено на пътя – в някои от каскадите колите безусловно летят след динамични превъртания, а в част от сцените се включват самолети и въртолети.

На огромен екран ще се появи и една от най-впечатляващите „ атракции “ в продукцията – танк, разполагащ с задоволително огромен потенциал, с цел да бъде равносилен участник в уличната конкуренция. За да бъде ефикасен съперник в тази неравна борба, тимът на Торето (Вин Дизел) ще употребява всичките си умения и ще покаже най-хубавото във връзка с каскади, въоръжена битка и  физически битки.

Торето е изправен пред ново предизвикателство, в което ще се наложи да заложи на карта всичко, което има, с една единствена цел – да събере фамилията на „ Бързи и гневни “. След като обирът в Рио обезпечава на хората му 100 милиона $, всички се пръскат по другите краища на земното кълбо. Уморени от живота си на бегълци обаче, те са подготвени да се включат още веднъж в играта и да се завърнат вкъщи.

Междувременно Хобс (Дуейн „ Скалата “ Джонсън) е по петите на огромна организация, която прави незаконни интервенции в Европа. Начело на висококвалифицирания екип е някогашният боен от специфичните елементи Оуен Шоу (Люк Еванс), а негова дясна ръка е не различен, а обичаната на Торето Лети (Мишел Родригез), която всички считат за мъртва. Единственият метод да бъде спряна престъпната формация е нарушителите да бъдат надиграни на улично равнище, тъй че Хобс моли Дом да събере елитния си екип в Лондон. Заплащането? Изчистване на досиетата им, тъй че да могат да се завърнат още веднъж вкъщи.

Редом до познатите имена  на огромния екран ще застанат още няколко нови попълнения, които дават обещание да трансфорат новото рисково преживяване в същинско киносъбитие. Любимците на почитателите Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Сунг Канг, Гал Гадот, Крис “Лудакрис “ Бриджис и Елса Патаки са част от скоростното премеждие в компанията на новодошлите смелчаци Люк Еванс („ Сблъсъкът на титаните “) и Джина Каран („ Мокри поръчки “). „ Бързи и гневни 6 ” е режисиран от Джъстин Лин, който е част от екипа на четвърти следващ филм от продукцията. Негова поддръжка са дългогодишните продуценти Нийл Х. Мориц и Вин Дизел, които с наслада посрещат завръщащия се в поредицата продуцент Клейтън Таунсенд.

„ Бързи и гневни 6 ” ще тръгне премиерно по кината у нас в деня на международната си премиера – 24 май 2013 година.
 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР