Бързаме да кажем - преди някой възмутено да подскочи как

...
Бързаме да кажем - преди някой възмутено да подскочи как
Коментари Харесай

EU COOLтура: Културното многообразие в Европа – пътят напред

Бързаме да кажем - преди някой възмутено да подскочи по какъв начин отново ще си приказваме за неща, които разрушават полезностите ни. Не става въпрос за това! Ще си приказваме за изкуството като висша форма на човещина.

Ще си поговорим по какъв начин коронавирусът засегна културата. Ще си поговорим за творчеството, което заживя повече в интернет поради пандемията, която никой не искаше, само че всички я получихме. Ще си поговорим по какъв начин изключително в такива сложни времена изкуството не ни оставя изгубени в превода на проблемите. Защото изкуството е най-лесният метод да опознаваш и да помагаш, да се включваш в обществения живот без значение от генезис и благоприятни условия.
Европейският взор и освен от институционална позиция ще бъде показан от Андрей Слабаков, който е евродепутат от квотата на " Обединени патриоти ", само че несравнимо по-известен с работата си като режисьор. Той е и член на Комисията по просвета и обучение в Европейския парламент (ЕП). Гости ще бъдат още Маргарита Доровска, шеф на музей " Дом на хумора и сатирата " в Габрово, както и Цвете Янева, шеф и съосновател на спектакъл " Цвете ". Модератор ще е Мариан Бачев – едно от най-свежите лица на българското актьорско майсторство. Той е началник и на Театрална работилница " Мариан Бачев и Аркадия Фюжън Арт ".
Кога – на 25.03.2021 година, от 12:00 часа. Къде – пандемията принуди всички ни да се научим по какъв начин да станем по-дигитални, по тази причина –, както и във Фейсбук страниците на и на!

Информационно-образователното ателие " Културното разнообразие в Европа – пътят напред " е част от плана " EU COOLтура ". " EU COOLтура " е следващ план, който Българското учебно заведение за политика " Димитър Паница " основава и извършва за младите да чуят посланията и решенията на Европейски Съюз, да схванат, че те са за тях и могат да дойдат и от тях. Проектът е финансиран от Европейски Съюз по Многогодишната работна стратегия на Европейския парламент за разпределяне на безплатни средства в региона на връзката за интервала 2020 – 2021 година Медийни сътрудници на " EU COOLтура " са и. Повече информация можете да намерите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР