Барселона подава официална жалба за терена във ВалядолидБарселона ще подаде

...
Барселона подава официална жалба за терена във ВалядолидБарселона ще подаде
Коментари Харесай

Барселона подава официална жалба за терена във Валядолид

Барселона подава публична тъжба за терена във Валядолид
Барселона ще подаде публична тъжба в Ла Лига по отношение на положението на терена на стадион "Хосе Сория" във Валядолид, оповестява "Marca". Каталунците победиха Валядолид с 1:0, макар ужасното положение на игралното поле. В хода на мача топката постоянно отскачаше от буци пръст.

Ръководителят на Ла Лига Хавиер Тебес даде обещание да проверява случая и призна, че това не е било място, на което може да се организира публична футболна среща. Барселона продължава с цялостен актив от три точки, откакто в първи кръг победи и Алавес с 3:0.

"Това е срам, същински срам. Тези, които желаят да продават Ла Лига в Съединени американски щати, първо би трябвало да погледнат нашите терени. Въпросът не е какъв футбол се играе, а същинският проблем е, че играчите може да се контузят на такова игрище. Надявам се отговорните да си понесат отговорността и всичко да се оправи", разяснява бранителят на Барса Жерард Пике.

Неговият съотборник Серхио Бускетс добави: "Тъжно е, че в най-хубавата лига в света се постанова да се играе мач при такива условия. Никой от Ла Лига не прояви достолепие и не пристигна, с цел да огледа терена. На него беше невероятно да се играе. Теренът е доста неприятен, само че двата тима играха при равни условия". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР