Барселона оглежда ситуацията около полузащитника на Челси Жоржиньо, пишат в

...
Барселона оглежда ситуацията около полузащитника на Челси Жоржиньо, пишат в
Коментари Харесай

Барса кръжи около Жоржиньо

Барселона оглежда обстановката към полузащитника на Челси Жоржиньо, пишат в Англия. Италианският национал е в последната година на контракта си с лондончани и каталунците са наблюдават протичащото се с интерес.

Барса търси заместител на 34-годишния Серхио Бускетс, чийто контракт също изтича след края на сезона. В същото време Жоржиньо към момента договаря с Челси за нов контракт, а през януари би могъл да подпише прелиминарен договор с различен клуб. Все още не е ясно какво е мнението на новия управител на Челси Греъм Потър за полузащитника.
 Барселона победи Елче с 3:0 в Ла Лига
Барса продължава да лети в Ла Лига, Левандовски с нови два гола

Каталунците победиха Елче с 3:0

Жоржиньо беше притеглен в Челси от 2018 година от Наполи. До този миг той изигра 196 мача и вкара 27 гола. На " Стамфордж Бридж " той завоюва Шампионската лига, Лига Европа, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание. Халфът бе и с основна роля за триумфа на Италия на Евро 2020.

Барселона към този момент притегли двама състезател със свободен трансфер от Челси това лято. Андреас Кристенсен и Маркос Алонсо към този момент дебютираха за каталунците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР