Барселона най-вероятно ще сезира европейската футболна централа УЕФА, ако бразилският

...
Барселона най-вероятно ще сезира европейската футболна централа УЕФА, ако бразилският
Коментари Харесай

Барселона сезира УЕФА, ако Неймар премине в ПСЖ

" Барселона " най-вероятно ще сезира европейската футболна централа УЕФА, в случай че бразилският нападател Неймар премине в " Пари Сен Жермен ". Испанският клуб ще упорства да се проверява вероятно нарушение на финансовия феърплей от страна на французите, в случай че бъде задействана откупната уговорка от 222 млн. евро, която е записана в контракта на голмайстора.

Днес се появи информация, че катарската компания притежател на ПСЖ ще опита да подпише съглашение с Неймар като дипломат за Мондиал `22. " Хонорарът " за бразилеца ще бъде на стойност 300 млн. евро, с които той самичък ще се откупи от " Барса " и на процедура трансфер няма да има, а той ще подпише с " Пари Сен Жермен " като свободен сътрудник. Идеята е точно по този начин да се избегне нарушаването на разпоредбите на УЕФА.

Бразилецът не се завърна с " Барселона " в Испания след присъединяване в приятелския шампионат " Интернешънъл чемпиънс къп " в Съединени американски щати. В клуба въпреки всичко чакат той да се причисли към тренировките до сряда.

Нападателят е в Китай, където има задължения по свои спонсорски покупко-продажби. Според катарски вестник, на който се базира мадридският " Марка ", Неймар ще пътува до Дубай, с цел да мине медицински прегледи като част от подготовката за прекосяването му в ПСЖ.

Наскоро президентът на " Барселона " Хосеп Мария Бартомеу съобщи, че футболистът остава в клуба. Информациите към бъдещето на Ней Жуниор не престават да са разнопосочни. Миналата седмица " Марка " заяви, че договарянията сред бащата на играча, който е и негов управител, и управлението на каталунците не са минали сполучливо.

СНИМКА: INSTAGRAM
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР