Барселона може да има своите звезди и статута си на

...
Барселона може да има своите звезди и статута си на
Коментари Харесай

Към Купата на краля с 57-годишен автомобил

" Барселона " може да има своите звезди и статута си на любимец във финала за Купата на краля, само че почитателите на " Валенсия " ще им противостоят със пристрастеност и... 57-годишен автомобил!

За първи път в своята история " Валенсия " ще играе на край в шампионата! И това е задоволително добър мотив за последователите да мечтаят и да са оптимисти. Именно този жар движи към Севиля, където ще се играе значимият мач, Санти Рага и Начо Мачанкосес.

Мачът може да гледате директно по bTV Action от 21:30 ч. в събота (25 май).



Двамата са същински шлагер в интернет, а повода е на 57 години! На тъкмо толкоз е причудливият " Сеат " 600. С него двамата се придвижват през всичките 654 км от Валенсия до стадион " Бенито Виямарин " в Севиля.

Санти и Начо описват, че автомобилът е извънредно пестелив, само че има един минус - би трябвало да стопират на всеки 90 км, с цел да не прегрее.

" Тръгнахме заредени с доста самообладание, оптимизъм и възторг към финала. Преди година си казахме, че, в случай че " Валенсия " стигне край, ще тръгнем със " Сеат " 600. Тогава нищо не беше несъмнено - нито финалът, нито автомобилът. Купихме го, ремонтирахме го и когато стана ясно, че ще играем на край, даже не се поколебахме! ", описа те пред " Ас ".

Автомобилът е изрисуван особено за случая. Има си емблема на " Валенсия ", както и имената на всички играчи от сегашния отбор и най-ярките звезди през годините. Това е дело на художникът Хосе Луис Платеро.

Двамата потеглиха в 9:00 ч. сутринта локално време от Валенсия и към този момент са в очакване на финала сред " Барселона " и " Валенсия ", който може да гледате директно по bTV Action от 21:30 ч. в събота (25 май).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР