Барселона изпусна първото място в групата си в Шампионската лига

...
Барселона изпусна първото място в групата си в Шампионската лига
Коментари Харесай

Куман след крушението: Сякаш излязохме, за да загубим

Барселона изпусна първото място в групата си в Шампионската лига след тежко проваляне с 0:3 от Ювентус на "Камп Ноу ". Това беше втори следващ неуспех за каталунците, които през уикенда изгубиха от Кадис в Ла Лига. Треньорът Роналд Куман призна превъзходството на Юве и разяснява аргументите за резултата.

"Мисля, че загубихме мача в първия половин час. Направихме неприятен старт, с доста неточности в отбрана. Сякаш задачата ни беше да не загубим, а не да преобладаваме. Липсваше ни експанзия в средата на терена, а Юве игра добре и победи справедливо. Оставихме им прекомерно доста свободни пространства и в нито един миг не контролирахме мача ", регистрира Куман.

"Можем да спорим за първата дузпа. Щом тя беше отсъдена, трябваше да има такава и за нас в обстановката с Меси. Но сами сме си отговорни за загубата ", посочи нидерландският експерт.
"Не забравяйте, че това беше вторият ни мач с Ювентус, а в първия победихме с 2:0. Погледнете и междинната възраст на състава ни. Тези млади момчета получиха скъп урок. Te би трябвало да играят с повече убеденост ", сподели Куман и добави, че е видял и някои позитивни неща в представянето на Барса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР