Барселона и Де Йонг изпадат в тотална безизходица “Де Йонг

...
Барселона и Де Йонг изпадат в тотална безизходица “Де Йонг
Коментари Харесай

Гари Невил с ясно послание към Де Йонг и Барселона: Спрете тормоза

 Барселона и Де Йонг изпадат в тотална невъзможност Барселона и Де Йонг изпадат в тотална невъзможност
“Де Йонг би трябвало да обмисли правни дейности против Барселона и всички играчи би трябвало да застанат на негова страна! Клуб, който харчи цяло положение за нови играчи, без да заплаща на тези, които имат контракти, това е аморално и нарушаване. ФИФАПро би трябвало да се опълчи на този тормоз и да го спре ”, написа Невил в “Туитър ”.

De Jong should consider legal action v Barcelona and all players should be behind him!A club spending fortunes on new players whilst not paying the ones they have under contract their full money is immoral and a breach. should be all over bullying like this and stop it.
— Gary Neville (@GNev2)
Испанската преса осведоми, че заплатата на халфа за идната година би трябвало да е към 11 милиона евро, само че шефовете са безусловно непреклонни, че няма метод да остане при каталунците, в случай че не се откаже от най-малко 4 милиона евро.

От Барселона не престават да дължат и сред 17 и 18 милиона евро в отсрочени заплащания за последните три сезона в резултат на финансовата рецесия налегнала клуба в резултат на пандемията от COVID-19. В същото време досега каталунците са похарчили 103 милиона евро за прехвърляния, а се чака тази сума да нарасне в идващите седмици.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР