Барселона и Байерн (Мюнхен) се изправят един срещу друг в

...
Барселона и Байерн (Мюнхен) се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

"Байерн" стои на пътя на "Барселона" към желаното продължаване в Шампионска лига

Барселона " и " Байерн " (Мюнхен) се изправят един против различен в мач, който е от огромно значение за каталунците. В него е заложено освен продължаването на каталунците в Шампионската лига, само че и краткосрочното бъдеще на клуба.

Двата отбора излизат довечера от 22 часа на " Алианц сцена " в Мюнхен.

" Барселона " влиза в срещата от второ място в група Е с актив от 7 точки, а " Байерн " е с пет следващи победи (15 т.). Победа на каталунците им подсигурява продължаването напред, само че при всеки различен резултат те рискуват да бъдат прескочени от " Бенфика " (5 т.), който по същото време е хазаин на " Динамо " (Киев).

При равни точки сред " Барселона " и " Бенфика " в края на групата, " лъвовете " от Лисабон ще продължат поради преимущество в директните мачове (победа и равен).

Допълнителен колорит към идния дуел носи обстоятелството, че " Барселона " няма победа в Мюнхен в своята история. Срещата обаче е от извънредно значение, защото бюджетът на каталунците е направен на база стигане до четвъртфиналите в Шампионската лига.


© Associated Press

" Предстои ни трогателен мач. Очакваме го с неспокойствие. Ще играем против един от най-хубавите тимове в света. Ще се борим. За нас този мач е като край и ще дадем всичко от себе си, въпреки да знаем, че в никакъв случай не сме побеждавали в Мюнхен. Няма да е знамение, в случай че победим ", сподели преди дуела Шави Ернандес.

През уикенда отборът му под негово управление. В същото време " Байерн ".

Двубоят в Мюнхен е чакан с огромен интерес и поради различен неприсъствен спор. Звездата на баварците Роберт Левандовски загуби " Златната топка " от някогашния състезател на " Барселона " Лионел Меси и съгласно немските медии, отборът ще опита да " отмъсти " точно в срещата.

В група F " Манчестър юнайтед " приема " Йънг бойс ", като се нуждае единствено от точка, с цел да приключи пръв. В другата среща " Аталанта " приема " Виляреал " в пряк спор за втората позиция - италианците имат шест точки, а испанския отбор с една повече.

Заплетена е обстановката в група G, където и четирите тима имат късмет да продължат напред. Водачът " Лил " (8 т.) гостува на " Волфсубрг ", който е на четвъртото място с пет точки. В другата намира се изправят " Залцбург " (7 т.) и " Севиля ", който има шест.

Телевизионна стратегия
От 19.45 ч.

" Зенит " - " Челси ", директно по bTV Action
" Ювентус " - " Малмьо ", директно по Ring
От 22 ч.
" Байерн " (Мюнхен) - " Барселона ", директно по bTV Action
" Аталанта " - " Виляреал ", директно по Ring
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР