Барманка от Уисконсин и нейният неразделен“ съпруг бяха застреляни и

...
Барманка от Уисконсин и нейният неразделен“ съпруг бяха застреляни и
Коментари Харесай

Младоженците в Уисконсин бяха простреляни смъртоносно от неизвестен „страхливец“ в спортен бар, където съпругата им барманеше: „Това е свиване“

Барманка от Уисконсин и нейният „ неразлъчен “ брачен партньор бяха убити и убити в състезателен бар предходната седмица и управляващите към момента търсят „ страхливецът “ зад мистериозното двойно ликвидиране.

Служителката на Sports Page Barr Джина Вайнгарт, на 37, и Емерсън Уайнгарт, на 33, бяха убити при съдбовната пукотевица, която отекна малко след среднощ предишния четвъртък, заяви полицията в Елкхорн.

Множество организации се втурнаха към мястото, откакто получиха позвъняване за изстрели против бизнеса.

Когато чиновниците на реда дойдоха, те откриха двойката, която преди малко се ожениха предишното лято, с съдбовни огнестрелни рани, само че палач не можеше да бъде открит.

Собственикът на бизнеса, Джордан Бар, сподели, че „ страхливец “ е влезнал в бара и е почнал да стреля в обява във Фейсбук.

„ Животът им едвам започваше и имам вяра, че приказвам от името на цялото ни семейство Sports Page, като споделям, че сме безусловно опустошени от случилото се “, написа Бар. „ Това е непоносим акт на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР