Бърканите яйца може и да ви се струват като една

...
Бърканите яйца може и да ви се струват като една
Коментари Харесай

Ето така се приготвят перфектните бъркани ЯЙЦА

Бърканите яйца може и да ви се костват като една от най-лесните и простички предписания, само че истината е, че въобще не е по този начин. Ако желаете да се получат съвършени, би трябвало да сте осведомени с някои тънкости и специфики.
Тънкости при приготвянето на съвършените бъркани яйца
• Готвене на слаб огън;

Това е първото нещо, с което би трябвало да се съобразите, в случай че желаете най-после да се получат ненадминато вкусни яйца. Нужно е също да се въоръжите с самообладание и от самото начало да следите процеса, тъй че продуктът да не залепва по повърхността на тигана. Много е значимо най-после текстурата на яйцата да прилича крема сирене. Те би трябвало умерено да се размазват върху филийката самун и да се топят в устата, до момента в който ги похапвате.
Добавки. Рецепта за веган тофу " бъркани яйца "
Време е да зарадваме всички наши веган другари с една рецепта, която може да е добър сурогат на бърканите яйца. Нека забележим по какъв начин да я...
Прочети повече
За да се получат в действителност вкусни, яйцата се нуждаят от няколко добавки. Солта и черният пипер са наложителни. Ако обаче желаете още по-наситен усет на този аламинут, предлагаме ви да заложите и на обичаните си пресни билки.

Някои хора избират да прибавят малко сметана или мляко. Това е съвсем наложително, в случай че нямате самообладание да се придържате към първия ни съвет и избирате да готвите яйцата на по-силен огън.

Ако обаче ги готвите на по-слаб огън, не е наложително да добавяте сметана. По-кремообразна текстура се получава, в случай че употребявате една супена лъжица от нея. Оставаме на вас сами да решите дали да я включите в приготвянето на ястието или предпочитате неговата по-изчистена версия.

Желаем ви добър вкус!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР