Бари ДиГрегорио, професор в Центъра по астробиология към Бъкингамския университет,

...
Бари ДиГрегорио, професор в Центъра по астробиология към Бъкингамския университет,
Коментари Харесай

Проф. Бари ДиГрегорио: „НАСА крие доказателства за извънземен живот на Марс!“

Бари ДиГрегорио, професор в Центъра по астробиология към Бъкингамския университет, възнамерява да разгласява отчет, който съгласно откривателя ще покаже, че „ Американската галактическа организация крие истината от обществеността “.

 Проф. Бари ДиГрегорио
Проф. Бари ДиГрегориоСпоред откривателя, който към този момент е наименуван от голям брой онлайн медии „ спорен академик “, „ НАСА има желание да пренебрегне откритието заради проектите си за пилотирана задача до Марс през 2030 година “.Космическата организация споделя, че хипотетичните вкаменелости, за които ДиГрегорио твърди, че са доказателство за извънземен живот, в действителност са скални кристали, които към момента се изследват.

 1 - Проф. Бари ДиГрегорио: „ НАСА крие доказателства за извънземен живот на Марс! “
ДиГрегорио е профилиран в проучването на микроскопичния живот на Земята. Експертът твърди, че някои от изображенията, предадени от марсохода Кюриосити, демонстрират ясни доказателства за модели, сходни на вкаменелости от Ордовикския интервал, открити на Земята.Ученият твърди:
„ Тези вкаменелости пораждат, когато живите същества не престават живота си, оставяйки отпечатъци и не са остатъци на мъртви същества. “Четете още: Марс е имал подобаващи условия за живот за дълъг интервал от времеДиГрегорио има вяра, че вкаменелостите на Марс са доказателство за същества с меко тяло, които съществуват на повърхността на Марс.По време на изявление за Дейли Експрес той споделя:„ Ако не следи от вкаменелости, какви други геоложки пояснения ще предложи НАСА? НАСА обърна тил на опитите да получи данни за това. От Щаба пристигна заповедта да реалокират марсохода до идната точка.Те не го сметнаха за задоволително значимо, с цел да го прегледат. Помислих, че е доста необичайно, макар обстоятелството, че кратерът Гейл евентуално е бил хазаин на поредност от езера в продължение на милиарди и милиарди години. Говорим за нещо, което може да е еквивалентно на Ордовикския интервал на Земята. “

 2 - Проф. Бари ДиГрегорио: „ НАСА крие доказателства за извънземен живот на Марс! “
Космическата организация твърди, че това, което професорът е разкрил, евентуално са кристали.В своя отбрана ДиГрегорио декларира, че сходно пояснение е безсмислено, защото кристалите не се разклоняват или усукват. Той споделя, че можем да приказваме за нещо сходно на Ордовикския интервал на Земята, настъпил преди 485 или 444 милиона години.Защо НАСА инструктира марсохода Кюриосити да продължи пътуването си без да изучи вкаменелостите? Никой не знае … Но, ДиГрегорио не е единственият, който е сигурен, че на Марс има живот.Ученият Джон Бранденбург е различен специалист, който твърди същото. Бранденбург счита, че извънземният живот на Марс е по-сложен и не се лимитира до съществуването на елементарни организми.Това не е първият път, когато НАСА е упрекната в укриване на информация от обществеността. Още по-сериозен е фактът, че професорът е приет учител в един от най-хубавите университети в света.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР