Бари - черната комедия на HBO, донесла на компанията награди

...
Бари - черната комедия на HBO, донесла на компанията награди
Коментари Харесай

Бил Хейдър влиза за последен сезон в ролята на Бари

Бари - черната комедия на HBO, донесла на компанията награди Emmy®, се завръща за своя четвърти и финален сезон от осем епизода с два нови епизода през днешния ден, 17 април в HBO Max.  Нов епизод ще е наличен всеки идващ понеделник. Бил Хейдър, с изключение на в основната роля, се завръща и като режисьор на всички епизоди. Хейдър и Алек Берг са ко-създатели на сериала и изпълнителни продуценти. " Направата на това шоу беше необикновено пътешестване и е горчиво, само че историята стигна до своя натурален свършек. ", разяснява Бил Хейдър, реализатор на основната роля, къ-създател, сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент на сериала.

Ейми Гравит, изпълнителен вицепрезидент " стратегии " на HBO добавя " След три майсторски сезона на Бари нямаме самообладание феновете да видят мощния, комплициран и радостен край на историята на Бари Бъркман. За мен беше наслаждение да работя с този извънредно надарен екип, в това число Бил Хейдър, Алек Бърг, Айда Роджърс и целия извънреден актьорски състав и сътрудници зад камера. " Четвърти сезон продължава от финала на последния епизод - Джийн Кузино (Хенри Уинклер) е приветстван като воин, защото карцерът на Бари (Бил Хейдър) има шокиращи последствия. Всичко това води до избухливата и занимателна последна глава на сериала. Първите три сезона на Бари получиха общо 44 номинации за Emmy® и девет от заветните статуетки, в това число за Изключителен основен артист в комедиен сериал (Бил Хейдър);

Изключителен поддържащ артист в комедиен сериал (Хенри Уинклер); Изключителен звуков монтаж; Изключителна камера; Изключителна съгласуваност на каскадите и Изключително звуково разбъркване. Variety приветства трети сезон на Бари като " шедьовър...по-забавен и по-остър от всеки път ", със " удивително осъществяване на Хейдър ". Los Angeles Times го разгласи за " майсторски клас "... " един от най-хубавите изпълнени напрегнато трилъри в малкия екран ", а The Daily Beast " най-хубавото шоу по малкия екран ". Vulture го похвали за това, че е " режисиран с точност и престиж... и сниман със суровост и грижа ". " Всяко осъществяване богатство " с тези " прелестни, измъчени герои ", споделя The Hollywood Reporter. Оригиналният сериал на HBO Бари е основан от Алек Бърг и Бил Хейдър; изпълнителни продуценти са Бил Хейдър, Алек Бърг, Айда Роджърс и Лиз Сарноф. Хайдър режисира всичките осем епизода на финалния сезон. Сценаристите от четвърти сезон включват Бил Хадер, Лиз Сарноф, Дъфи Будро, Таофик Коладе, Ема Бари, Марк Ашмор и Ники Хирш.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР