Бархите на Бахамите и Ямайка по туризъм настояват, че страните

...
Бархите на Бахамите и Ямайка по туризъм настояват, че страните
Коментари Харесай

Бахамските острови и Ямайка критикуват препоръките за пътуване с „висок риск“ за туристите

Бархите на Бахамите и Ямайка по туризъм упорстват, че страните към момента са безвредни за туристите, откакто Съединените щати издадоха предизвестия за пътешестване за карибските страни.

Посолството на Съединени американски щати на Бахамските острови издаде предизвестие за сигурност и препоръки за пътешестване, че островната страна сега не е безвредна за туристи на фона на 18 убийства — „ най-вече “ стимулирани от групово принуждение – единствено през януари.

Американското посолство в Ямайка също издаде препоръки за пътешестване от равнище 3 за туристите да „ преразгледат пътуването “, което е единствено едно равнище по-малко от най-сериозното предизвестие към американците да не пътуват въобще.

Въпреки това държавните управления на двата острова се оповестиха, с цел да насърчат туристите да продължат да резервират пътувания.

Бордът на Министерството на туризма на Бахамските острови (BMT) съобщи, че предизвестията и рекомендациите „ не отразяват общата сигурност на Бахамите, страна с 16 туристически дестинации и доста различен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР