Барбадоската певица Риана се появи публично с бижута за десетки

...
Барбадоската певица Риана се появи публично с бижута за десетки
Коментари Харесай

Бременната Риана се появи с диамантена верижка на корема

Барбадоската певица Риана се появи обществено с бижута за десетки хиляди $ и притегли вниманието на папараците, фотосите са оповестени от Page Six.

Журналисти видяха бременна звезда в хотел Chateau Marmont в Лос Анджелис, където поп певицата Бионсе и нейният брачен партньор, рапърът Джей Зи проведоха празненство. Като тоалет актрисата избра лъскава блузка и пола на първокласната марка Valentino, които бяха допълнени от розов халат. В същото време тя пусна косата си и избра пастелен грим. Освен това Риана носеше на корема си верижка от 139 карата диаманти от гамата на бижутерийна къща Bayco. Отбелязва се, че цената на аксесоара е 1,8 милиона $. Освен това тя носеше колие и обеци с диаманти на стойност 800 хиляди $.
 

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)

През февруари стана известно, че изпълнителката е бременна с второто си дете. Слуховете за попълване в фамилията на певицата и хип-хоп изпълнителя се появиха след Супербоул, където почитателите видяха заобленото коремче на Риана. Времето на бременността, както и пола на нероденото дете, не се оповестяват.
                 

Вярна на стила си, Риана не се стеснява да демонстрира корема си, както при първата бременност. „ Тялото ми минава през необикновен интервал сега и няма да се срамя от това. Това време би трябвало да е празнично. Защо би трябвало да криете бременността си? ”, споделяше тя в изявленията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР