Барак Обама преосмисли плановете си за глямото си парти по

...
Барак Обама преосмисли плановете си за глямото си парти по
Коментари Харесай

Заради Covid: Без голямо парти за 60-ия рожден ден на Обама

Барак Обама премисли проектите си за глямото си празненство по случай 60-ия си рожден ден този уикенд, като редуцира листата си с посетители поради ковид, съобщи Агенция Франс Прес.

Гости на тържеството трябваше да бъдат " богати и известни персони ", съобщи говорителката на Обама в сряда.
 Байдън се отхвърли да върви на празненството по случай 60-я рожден ден на Обама Байдън се отхвърли да върви на празненството по случай 60-я рожден ден на Обама
Бившият американски президент Барак Обама внесе корекции в проектите си за огромно празненство по случай 60-я си рожден ден на фона на нараст...

„ Събитието навън беше планувано преди месеци в сходство с всички обществени защитни ограничения против болестта “, заяви Хана Дженкинс в изказване, оповестено ден откакто плануваното празненство бе разкритикувано най-вече от американските консерватори.

„ Поради новото разпространяване на разновидността Delta през миналата седмица президентът и г -жа Обама взеха решение да стеснят оптимално кръгът на празнуващите и се ограничиха единствено в хора от фамилията “, сподели Дженкинс.

Празникът би трябвало да се състои в събота на първокласния остров Мартас Винярд в Масачузетс, и се очакваше на него да участват на Обама, както и голям брой донори и известни персони, измежду които Джордж Клуни, Стивън Спилбърг и Опра Уинфри, написа The ​​Washington Post.

Сега изискването към присъстващите е да са имунизирани с цялостен цикъл от дози, и да дадат негативен тест за ковид.
 От Буш до Байдън: Американските президенти и Меркел в заника на властта ѝ От Буш до Байдън: Американските президенти и Меркел в заника на властта ѝ
Докато немският канцлер прави прощално пътешестване до Вашингтон, „ Политико “ хвърля взор върху връзките й с американски...

Консерваторите не пропуснаха опцията да разкритикуват резидента Обама за тържеството му.

Републиканският конгресмен Джим Джордан, предан последовател на Тръмп, се пошегува в Туитър, че „ в случай че това беше рожденият ден на президента Тръмп “, демократите щяха да споделят „ Как може някой да е толкоз необмислен? “ или „ Убиват хора “.

Администрацията на Тръмп неведнъж бе подложена на критика за образуване на събития без маски в Белия дом или в държавните ведомства, или за осъществяване на предизборни манифестации, в това число в разгара на пандемията и.

Осемнадесет митинга от предизборната акция на Тръмп са били източник на повече от 30 000 случая на ковид и евентуално са довели до над 700 смъртни случая, съгласно изследване от декември 2020 година на откриватели от Станфордския университет.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР