Баражът за Европейските клубни турнири между Левски и Арда отново

...
Баражът за Европейските клубни турнири между Левски и Арда отново
Коментари Харесай

БФС отново размисли и промени датата за баража между Левски и Арда

Баражът за Европейските клубни шампионати сред Левски и Арда още веднъж е с нова дата. Малко по-рано през днешния ден БФС разгласи, че двата клуба ще се изправят един против различен на 11 юни (неделя). Първоначално мачът трябваше да се играе тогава, само че преди няколко дни футболният ни съюз измести дуела с ден по-рано (10 юни). Сега обаче поради голям брой манифестации на територията на град София срещата още веднъж е върната за неделя.
 Левски излезе с остра позиция против БФС Левски излезе с остра позиция против БФС
Ето какво пишат от БФС:

• БФС бе известено, че на 10.06.2023 година са планувани голям брой манифестации на територията на град София и опцията за  смесването им с проведени фенски маси, може да докара до съществено нарушение на публичния ред и заплаха за здравето и живота на хората. 

• Във връзка с горното СТК при БФС реши- срещата за установяване на  последния участник в Европейските шампионати сред тимовете на ПФК „ Левски “ Сф и ПФК „ Арда “ Кърджали, ще се играе на  11.06/неделя/2023 година от 19.00 часа, вместо на 10.06/събота/2023 година Промяната е съгласувана с Нова Броудкастинг груп и БПФЛ. 

• Относно изтичащите на 10.06.2023 година контракти на футболисти, СТК установи, че на 08.02.2023 година заради изключителни условия с Решение на СТК е изменен календара на БФС. Същият е оповестен на формалната страница на БФС и всички участници в Първа лига са известени. Ръководствата на клубовете са имали задоволително време да подхващат нужните ограничения за удължение на договорите на своите футболисти, поради на това, че датите за баражи са избрани на 10.06 и 11.06.2023 година. Несъобразяването с календара на БФС е напълно отговорност на ФК.  

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР