Барабанистът на титаните е прекарал инсулт по-рано тази година и

...
Барабанистът на титаните е прекарал инсулт по-рано тази година и
Коментари Харесай

Барабанистът на Iron Maiden прекарал инсулт

Барабанистът на титаните е прекарал инсулт по-рано тази година и това е довело до парализа на дясната му ръка, персонално описа той. И с цел да се уверявт почитателите, че в действителност е добре, записа и видео, вместо единствено документално известие.

„ Да, с вас е хубавецът на групата “, стартира с усмивка 71-годишният музикант. „ Знам, знам, че когато ме видите, всички си казвате, „ Аха! Ето го този красавец от Iron Maiden, по какъв начин му беше името “. Нико.

Казвам се Нико, момчета и девойки. Имам доста, доста персонално обръщение към всички. Както някои от вас означиха, не бях по никакъв начин добре по-рано през годината. Ще ви напиша нещо като прес релийз, в случай че щете, в който да ви обясня всичко, което ми се случи и в какво състояние бях през януари тази година в здравословно отношение.

Но желаех да ви запиша видео, с цел да видите какъв съм прекрасен и здрав. Защото се усещам на 100% здрав, само че не можех да давам на вас 100% от качествата си на сцената. Всичко ще ви обясня в бележката, само че обърнете внимание какъв брой съм прекрасен и цветущ, и знайте, че всичко е наред. Бог а ви благослови и keep rocking! “

Ето какво е написал барабанистът в текста към видеото: „ Здравейте, момчета и девойки, уповавам се да ви намирам в положително здраве!

Причината да ви пиша през днешния ден е с цел да ви опиша за доста сериозен здравословен проблем, през който минавах. През януари получих инсулт – популярност Богу, оказа се дребният демон. Но все пак, той ме остави неподвижен от дясната страна – от рамото надолу, тъй че, несъмнено, бях доста обезпокоен, че с кариерата ми е свършено. Но, с помощта на любовта и поддръжката на жена ми Ребека и фамилията ми, моите доктори, и изключително кинезитерапевтката ми Джули, както и моето Maiden семейство, съумях да се възстановя някъде към 70%.

След 10 седмици интензивна терапия беше към този момент време да стартира подготовките за турнето ни. Важно е да подчертая, че ви описвам всичко това в този момент, а не по-рано, тъй като се тревожех най-много да си свърша работата и да се концентрирам на 100% върху възобновяване си. Все още не съм стигнал до там, само че с божията помощ, се усъвършенствам и с всяка седмица ставам все по-силен.

Благодаря на всички за най-прекрасното и магическо турне в историята ни, всички бяхте изключителни. Е, това е от мен. Бог да ви благослови, останете със здраве и нямам самообладание да ви видя някъде напред във времето “.

Мениджърът Род Смолууд прибавя: “Останалите от групата и аз считаме, че това, което Нико съумя да реализира след инсулта, демонстрира изключителна религия и сола на волята и сме доста горди с него. Честно казано, не знаехме дали ще е в положение да се оправи с цялостен концерт, изключително с този нов и музикално комплициран сет, само че той напълно се концентрира върху възобновяване си. И когато бандата стартира подготовките през май, всички застанаха на 100% зад него, и бяха смяни и облекчени, когато видяха, че ще може да го направи!

Нико си е Нико и в оня миг не искаше да разсейва нас – или да отвлича вашето внимание, само че в този момент, когато към този момент видя, че ще се възвърне изцяло напълно скоро, счете, че следва да научите персонално от него какво се случва, вместо от клюки!

Разбира се, всички сме доста щастливи, че е подобен войник и нямаме самообладание да поемем на още доста турнета дружно – започвайки с три шоута в западна Канада и Power Trip в Калифорния след няколко месеца. Нямаме самообладание! Това турне е толкоз крепко! ”

Макбрейн в действителност рядко приказва за здравето си – през 2020 го диагностицираха с рак на ларинкса 1 етап и той разяснява това в едно-единствено изявление през 2021, само че като цяло държи тази тематика доста персонална. За наслада на всички, седмица след диагнозата туморът беше отхвърлен и в този момент просто върви на обзор на всеки няколко месеца, с цел да наблюдават за рецидив. Засега всичко и на този фронт е безпроблемно. Стискаме палци по този начин и да остане отсега нататък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР