Банско. 19-ият Международен фестивал на планинарското и екстремно кино или

...
Банско. 19-ият Международен фестивал на планинарското и екстремно кино или
Коментари Харесай

19-тия Международен фестивал Банско филм фест 2019 ще се проведе от 20 до 24 ноември

Банско. 19-ият Международен фестивал на планинарското и рисково кино или Банско Филм Фест ще се организира в Банско от 20 до 24 ноември 2019 година с вход свободен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско.
Най-мащабният кино фестивал за планини, outdoor интензивности и завършения в България предлага на публиката едно неповторимо преживяване в несравним формат - катерене, алпинизъм, ски, парапланеризъм, рисково колоездене, каяк, гмуркане, сърф, просвета на планинарските нации и други Събитието ще срещне публиката с най-хубавите и настоящи приключенци и ектремни персони в света и събира международния хайлайф на outdoor интензивностите. Програмата на фестивала включва 15 мотивационни презентации и workshop-ве от задгранични и български гости;
Президент на Международното Жури е рисковата режисьорка, алпинистка и пътешественичка Елиза Кубарска от Полша. Тя е притежател на най-престижните кино награди на европейски и международни фестивали, специалистка в снимането на продукции в рискови условия от Африка до Хималаите. Премиера за България ще бъде и кино лентата й “Walking Under Water ” за морските номади в Борнео.
Ще бъдат показани близо 100 кино лентата от 35 страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР