Банските костюми на може би най-популярния национален конкурс за красота

...
Банските костюми на може би най-популярния национален конкурс за красота
Коментари Харесай

Край с банските костюми на Мис Америка

Банските костюми на може би най-популярния народен конкурс за хубост " Мис Америка " към този момент са минало. Това разгласи ръководителят на Съвета на настоятелите на състезанието Гретчен Карлсън пред ABC. Именно по ABC се излъчва и конкуренцията, а идващото ѝ издание ще се организира на 9 септември.

Според Карлсън обаче оттук нататък участничките в състезанието ще се правят оценка по интелекта им, а не по хубостта им. Тя призна, че това прави конкуренцията не конкурс за хубост, а " съревнование ". Самата Карлсън е някогашна " Мис Америка " – от 1989 година.
" Искаме да оценим гениите и достиженията им, какви са ползите им и какво вършат от обществено естество, с цел да оказват помощ на обществото ", сподели Карлсън. По думите ѝ, доста девойки желали да вземат участие в състезанието, само че не и да се демонстрират по бански костюми.

Преди две години Гретчен Карлсън осъди за полов тормоз някогашния основен шеф на Fox News Роджър Ейлс – за 20 млн. $. Освен на Карлсън, Fox News заплати компенсации и на други дами за полов тормоз, само че всичко беше уредено в частни покупко-продажби. Става въпрос най-вече за водещи в малкия екран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР