Банка ДСК официално стана първата банкова институция в Балканския полуостров,

...
Банка ДСК официално стана първата банкова институция в Балканския полуостров,
Коментари Харесай

Робот ще посреща клиенти във високотехнологичните офиси на Банка ДСК

Банка ДСК публично стана първата банкова институция в Балканския полуостров, която вкарва изкуствен интелект посредством хуманоиден робот в процеса на консултиране на своите клиенти за банковите артикули и услуги, които банката предлага.

Това стана факт през днешния ден, когато симпатичният хуманоиден робот, носещ името Pepper, направи своя дебют във високотехнологичния офис на банката в „ Сердика център ". Той ще посреща, направлява и комуникира с клиентите на банката, запознавайки ги с всички настоящи банкови артикули посредством особено вградения в него екран, където ще бъде показвана цялата нужна информация за клиентите

Наред с потребната информация, Pepper е кадърен да забавлява с танц и да споделя приказки за дребните гости

Произведеният в Япония робот, бе имплементиран напълно благодарение на български ИТ разработчик, сътрудник на Банка ДСК в голям брой планове - Мусала Софт.

С включването на Pepper в банковото консултиране Банка ДСК прави идната стъпка в развиването на новаторските си офиси, акцентирайки на самообслужването и даването на неповторимо преживяване за своите клиенти. Днес Pepper посреща и комуникира с клиентите на британски език, само че интензивно учи бългаски език.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР