Банка ДСК и Експресбанк официално приключиха процеса на интеграцията си,

...
Банка ДСК и Експресбанк официално приключиха процеса на интеграцията си,
Коментари Харесай

Банка ДСК и Експресбанк се обединиха успешно

Банка ДСК и Експресбанк публично завършиха процеса на интеграцията си, трансформирайки се в нова обединена банка с комерсиалното име „ Банка ДСК “. Действителната консолидация на двете финансови институции приближава Банка ДСК до челната позиция в бранша във връзка с активите и я трансформира в водач по мярка на депозити и кредитен портфейл в България.
Банка ДСК към този момент обслужва над 2.5 милиона клиенти, разполага с най-голямата мрежа от клонове и банкомати в страната, с новаторски канали за електронно банкиране, като в същото време предлага на клиентите си цялостен набор от съвременни артикули и услуги.
„ През последната година и половина трябваше да се оправим с предизвикването да изпълним сериозния и сложен развой по интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк. Този развой завърши сполучливо, само че нашата работа не свършва дотук. Най-важното самопризнание за Банка ДСК ще пристигна от нашите клиенти. Ето за какво ще продължим да работим, с цел да им предоставяме съвременни, цифрови и комфортни финансови услуги. Особено в този момент, пред прага на стопански компликации, ние би трябвало да сме паралелно до клиентите ни и да бъдем задоволително гъвкави, с цел да отговорим на техните потребности. Благодарни сме им за доверието, тъй като знаем, че ще продължим да построяваме триумфа си дружно “, съобщи госпожа Виолина Маринова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Банка ДСК.
За да улесни клиентите на Експресбанк в процеса на интеграция, през октомври 2019 година Банка ДСК сътвори специфична цифрова платформа, където те да могат да намират настояща и значима информация за идните промени по продуктите, които употребяват. Страницата  е налична на адрес https://dskbank.bg/integration.
Традиционен водач в банкирането на дребно, Банка ДСК заема водещи позиции и в другите потребителски сегменти. Тя е и банката - водач по доверие измежду потребителите на финансови услуги в страната. Като съвременна компания с дълготрайна тактика за развиване и огромна цифрова промяна, финансовата институция влага в създаването на новаторски офиси, съвременни артикули и високотехнологични решения за потребностите на своите консуматори.   
Банка ДСК е благосъстоятелност на Банка ОТП Унгария – банката-майка на Група ОТП, която е най-големият снабдител на финансови услуги в Унгария и районен водач на пазара в Централна и Югоизточна Европа. Група ОТП предлага висококачествени финансови решения на повече от 20 милиона клиенти в 12 страни, като разполага с клонова мрежа от близо 1 600 офиса, необятна мрежа от банкомати и новаторски цифрови канали. Банка ОТП участва в България от 2003 година и нейните финансови резултати през годините удостоверяват устойчивото ѝ развиване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР