Баница с кисело мляко и яйца. Опитайте, със сигурност ще

...
Баница с кисело мляко и яйца. Опитайте, със сигурност ще
Коментари Харесай

Бърза баница с готови кори, кисело мляко и яйца

Баница с кисело мляко и яйца. Опитайте, сигурно ще ви хареса!

Ако нямате доста време и желаете да приготвите нещо вкусно, бързо и просто, тогава тази баница от единствено три съставки е отлично ядене, което може да замести обяда.

Засища и ще ви спести пари и време.

Необходими съставки:
500 г кори за баница
6 яйца
1 кг кисело мляко
1 супена лъжица сол
малко олио за намазване

 Баница с кисело мляко и яйца за обяд или вечеря
 Баница с кисело мляко и яйца за обяд или вечеря

Приготвяне:
Разбийте яйцата с миксер. Добавете киселото мляко (оставете 3-4 супени лъжици за намазване). Намажете тавата с лой. Поставете една кора и друга от горната страна напречно. След това взимайте по половина кора, потапяйте ги в сместа и ги редете в тавата.

Не ги притискайте при реденето в тавата. Също по този начин, не пестете от пълнежа. Когато извършите един ред, вземете една кора и я разделете на 3 елементи. Подредете ги малко набръчкани на места върху напоените кори.

Продължете да редите корите по този метод. Тези сухи кори се слагат, с цел да попият част от пълнежа. Оставете една за от горната страна. Ако ви е останал заряд, изсипете го върху напоените кори. Покрийте с висящите в профил кори, сложете последната кора и намажете с кисело мляко.

Вижте още: Пълнени чушки с кайма в сос със сметана

Печете на 200 градуса най-малко половин час. Когато баницата поруменее, покрийте я с хартия и печете още 10 минути. Сервирайте баницата с кисело мляко, това е съвършената композиция. Освен това, в случай че изчакате малко да се охлади, ще се насладите още повече на усета й.

Насладете се на вашата баница с кисело мляко!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР