Баневи купили имението си в Бояна от бизнесмена за 3,5

...
Баневи купили имението си в Бояна от бизнесмена за 3,5
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Сами се плюем, при положение че вървим нагоре

Баневи купили имението си в Бояна от предприемача за 3,5 млн. евро, той го строил за фирмената резиденция

Аз не съм бил член на партия и не ме интересуват партии. Не съм употребил инструментариума на страната, съвсем заобикалям изцяло и тези еврофондове. Първия милион го направих с консултантски услуги, елементарно се взимаха пари. Разликата сред мен и кредитни милионери, е, че аз съм си върнал парите. Това сподели притежателят на " Свилоза " Красимир Дачев в предаването " Тази заран " на Би Ти Ви.

Както споделя Алеко Константинов, и едните, и другите са маскари. Чудя се за какво не разбираме, че би трябвало държавното управление да е устойчиво. България в никакъв случай не е стояла толкоз устойчиво както в този момент на политическата карта, сподели още той.

Ние сме толкоз изобретателни да се плюем сами, а когато дойдат чужденци у нас - харесват всичко. Смешно е да се плюем, в случай че вървим нагоре, разяснява още Дачев.

Бизнесменът сподели на въпрос на водещата, че задържаните в Ница преди дни Николай и Евгения Баневи са купили за собствен дом неговата постройка в Бояна, която той строил за фирмена резиденция. Това е палатът, който прокуратурата сподели след обиските в дома на Баневи. За имението Баневи платили на Дачев 3,5 млн. евро.

Според Дачев проявлението на фотоси от дрешниците на Баневи е демонстрация на неприятен усет, както и образуване на неприятен усет в обществото. На въпрос на водещата по какъв начин би реагирал, в случай че види по малкия екран своя дрешник, предприемачът съобщи: " Аз моят дрешник съм си го купил самичък и съм си платил налозите ".

Според Дачев фактически е имало бандитска приватизация, само че 20 година по-късно е прекомерно късно да търси сметка за това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР