Бандата на известния с прякора Пижака пласирала в Турция над

...
Бандата на известния с прякора Пижака пласирала в Турция над
Коментари Харесай

Подземният бос Пижака в международна схема за крадени коли

Бандата на известния с прякора Пижака пласирала в Турция над 100 първокласни крадени коли

Известният бургаски ъндърграунд воин Стоян Атанасов, по-известен с прозвището Пижака е легенда в ъндърграунд средите там. Според Министерство на вътрешните работи той е началник на незаконна група, чиято съществена активност била трафик на крадени първокласни МПС-та към югоизточната ни съседка и Близкия Изток. Преди към седмица органите на реда заковаха бандата му, като задържаха 55-годишният й началник и 5 от членовете й. Сред тях има и една жена.

Бандата му е съумяла да изтъргува повече от 100 първокласни автомобила в република Турция и други страни от Близкия Изток. Возилата са били откраднати от наши автоджамбази, като най-често те „ прибирали “ колите от Италия, Франция и Гърция, а са пристигнали в България посредством пристанището в регионалния град.

След внасянето им на родна земя, на тях са били оформяни документи, пренабивани номера на рама и регистрирани публично в КАТ, като постоянно се водели благосъстоятелност на небогати и обществено слаби роми. Към момента следствените органи са разкрили 39 такива случая, само че групата е унищожила по-голямата част от документите си.

Престъпната група е съумяла да завоюва повече от 4 000 000 лв. от пласираните коли, за които са открити документи. Също по този начин със съдействието на управляващите в Турция там са открити и готови с подправени документи 11 коли в секрети гаражи, подготвени за обмен.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР