Балите със сено, лилавият цвят на лвандулата, слънчогледовите полета са

...
Балите със сено, лилавият цвят на лвандулата, слънчогледовите полета са
Коментари Харесай

Край Бургас има нещо, по което всички полудяха!

Балите със сено, лилавият цвят на лвандулата, слънчогледовите полета са шлагер измежду съветските туристки край Бургас. Нивите безусловно са атракция за дамите от всички възрасти, които желаят да се запечатат с артистична поза от почивката си по нашето Южно Черноморие.

Край регионите, които множеството бургазлии подминават като даденост, стопират коли с съветски номера, наети рент-а-кар коли, таксита, с цел да докарат следващите въодушевени дами, които да си създадат цяла фотосесия измежду растенията. Багажниците на колите са цялостни с тоалети, чанти, шапки и всевъзможни аксесоари, които дамите сменят, с цел да бъдат снимани във допустимо най-блестящата, впечатляваща и незабравима поза.

Повечето от съветските туристи, които сега лавандулата и слънчогледът притеглят като магнит, са на почивка в Слънчев бряг, Несебър или Поморие. Те на драго сърце и с голямото наслаждение прекарват дружно със фамилиите си часове наред на нивите. От Каблешково към Ахелой целият регион е в необикновено подобаващ за фотоси декор – слънчогледови полета. Над Каблешково, в противоположна посока, е същинско лилаво море – лавандула. Там може да видите същинската приятност на съветските дами, като на филм. Мястото е употребявано и като атракция и измежду бургазлии, даже младоженци избират там да си вършат фотосите за фамилния албум за поколенията.

Източник: burgasinfo.com









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР