Българското знаме беше откраднато от двора на Националния институт по

...
Българското знаме беше откраднато от двора на Националния институт по
Коментари Харесай

Пишлигари направиха нещо много гнусно с българското знаме ВИДЕО

Българското знаме беше откраднато от двора на Националния институт по метеорология и хидрология във Варна. Посегателството е станало преди към седмица.

Камери на постройката на Института запечатват кражбата. Часът е към 05:00 сутринта. Около минута момчета възнамеряват кражбата си. След това двама от тях прескачат оградата и най-после безусловно за секунди съумяват да вземат знамето.

„ Изрязали са въжето, свалили са знамето и са го трансферирали през оградата. След това побягват”, изясни пред Нова телевизия шефът на НИМХ- Варна Иван Иванов.

Институтът се намира в Морската градина на Варна. Според шефа, гледал записите от камерите неведнъж, въжето е отрязано с нож.

„ Най-странното и рисково е, че извадиха много стабилен нож и отрязаха въжето. Въпросът е в това кой се разхожда с нож в Морската градина. Прилича ми на някакво възмездие към знамето. Не знам дали е към институцията”, добавя Иванов.

Именно, тъй като счита, че е възмездие, Иван Иванов подава сигнал и в полицията.

По време на кражбата в Института имало дежурни. Никой обаче не е чул или видял протичащото се. Оттогава шефът на НИМХ- Варна не стопира да си задава въпроси.

„ Човек си задава хиляди: дали са българи, в случай че са българи, то ние врагове ли сме им? Знамето може да им би трябвало, с цел да го развяват на спортни мероприятия, в случай че е по този начин – хубаво”, обобщава Иван Иванов.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР