Българското правителство не е взимало решение за износ на боеприпаси.

...
Българското правителство не е взимало решение за износ на боеприпаси.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Разработваме няколко варианта за преизчисляване на пенсиите

" Българското държавно управление не е взимало решение за експорт на муниции. Имаме решение за подкрепяне на Украйна единствено с филантропична помощ. Вярвам, че това ще остане по този начин, тъй като това е алена линия. Позицията на " Възраждане " е рискова за националната сигурност ", това съобщи пред bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" България внася постоянната си вноска в бюджета на Европейски Съюз. Как се разпределят те, взема решение Европейската комисия. Ние нямаме решение за експорт на муниции ", съобщи тя за думите на Жозеп Борел, че страната ни финансира военната поддръжка за Украйна.

" Ако се стигне до решение за експорт на оръжия за Украйна - ние се отдръпваме. Не бих си поставила подписа под това. Искаме мир и успокоение ", безапелационна беше тя.

" Данъчен резултат може да потърсим през акциза на горивата, макар че сме с най-ниските равнища в Европа. По отношение на пенсионерите създаваме няколко разновидността за преизчисляване на пенсиите. Обмисляме таван на някои цени ", съобщи Нинова.

" Споразумението за държавното управление е основата, която ни държи. Българска социалистическа партия не спорим за постове, не провокираме кавги, а държим на кардиналните неща. Тежки рецесии са. Споразумението го има, само че би трябвало да стартираме да го изпълняваме. Предлагаме да стартираме с тематиката с цените, с цел да стабилизраме стопанската система ", безапелационен беше водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР