Българското правителство има амбицията да работи едновременно по трите проекта

...
Българското правителство има амбицията да работи едновременно по трите проекта
Коментари Харесай

Агент Иван от ДС лъже на ангро американците: готов да харчи 4 милиарда за оръжие!

Българското държавно управление има упоритостта да работи по едно и също време по трите плана за рационализация на армията – за сухопътните, за военновъздушните и за военноморските сили. Това разгласи министърът на защитата Красимир Каракачанов при откриването на Българо-американски конгрес на отбранителната промишленост, предава БНР.

На събитието в Централния боен клуб участва посланикът на Съединени американски щати у нас Ерик Рубин. Във форума ще вземат участие американски и български компании с интерес за индустриално съдействие и вложения, както и представители на български механически университети и отбранителни центрове, за партньорство в научноизследователската активност.

По време на визитата на американската делегация в четвъртък министърът на защитата Красимир Каракачанов заприказва, че е допустимо България да търси оферти за закупуване на изтребител F-18 за Българските военновъздушни сили с думите: Съорганизатори на форума са Министерството на защитата и американската Централноевропейска бизнес асоциация.

Въпреки гръмкото изказване на Каракачанов обаче, малко евентуално е да тръгнат по едно и също време и трите плана, които се правят оценка на обща стойност над 3.5 милиарда лв.. Най-вероятно се е полакомил за комисионните и анлчостта го е предиздвикала да дава обещание неща, които в действителност няма по какъв начин да извърши.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР