Българското правителство е подготвено за този сценарий, няма да има

...
Българското правителство е подготвено за този сценарий, няма да има
Коментари Харесай

Кирил Петков за газа: Дотук ни доведе политиката на ГЕРБ

Българското държавно управление е квалифицирано за този сюжет, няма да има понижаване на подаването на газ към консуматорите, сподели министър председателят Кирил Петков във връзка писмото за прекъсване на доставките на газ към България.

Грубо нарушаване на техния контракт и шантаж - по този начин дефинира решението на " Газпром " министър председателят преди началото на постоянното държавно съвещание.

" Няма да се поддадем на сходен рекет. Преглеждаме всички контракти, в това число този за пренос. След милиардите изхарчени за турски поток виждаме политиката на ГЕРБ до каква степен ни докара. Имаме джип на " Аркад " в гаража на госпожа Арнаудова и нямаме диверсификация. Радвам се, че в последните 4 месеца фокусирахме толкоз доста върху гръцката връзка и юни ще е подготвена, (гръцкият министър председател Кириакос) Мицотакис удостовери тази заран в диалог с мен. (Председателката на Европейската комисия) Урсула фон дер Лайен ми сподели, че едностранно нарушение на контракта не е проблем единствено на България, а на целия Европейски Съюз и ответните дейности ще бъдат общи ", добави Кирил Петков.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР