Българското мляко е с много високо качествено ниво, продуктите са

...
Българското мляко е с много високо качествено ниво, продуктите са
Коментари Харесай

Полски млекопреработватели: Българското мляко е с много високо качество

Българското мляко е с доста високо качествено равнище, продуктите са екологично чисти.

Това сподели през днешния ден пред публицисти в Сливен Станислав Дух, който е шеф на отдел по софтуерни вложения в най-голямата полска млекопреработвателна компания.

Представители на компанията са в Сливен, като задачата на визитата е да открият партньорски бизнес връзки с компании от Сливенска област, които работят в областта на млекопреработката и производството на млечни артикули, съобщи Българска телеграфна агенция.

Те споделиха, че в Полша пазарът им е към този момент " стеснен ", изпълнили са всички пазарни ниши и по тази причина търсят пазар в други страни. Смятаме, че България ще даде положителни условия за вложение и ще ни даде път към останалите страни от Балканския полуостров, уточни Дух.

Сливен е с дългогодишни обичаи в този бранш, съобщи Владимир Русев, ръководител на Българо-полската комерсиална камара, който е измежду уредниците на срещата. Той добави, че гостите ще бъдат два дни в Сливенско, като им следва да посетят локални мандри, където ще обменят профилирана информация, ще се срещнат с технологията, продуктите, потенциала и ще оценят опциите за вложения. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР