Българското киберобщество кани всички специалисти от сферата на киберсигурността, както

...
Българското киберобщество кани всички специалисти от сферата на киберсигурността, както
Коментари Харесай

Българското киберобщество организира първото си събитие Cyber Café

Българското киберобщество кани всички експерти от сферата на киберсигурността, както и хора с интерес към нея, на първото си събитие онлайн – Cyber Café . Събитието ще се организира на 26 октомври 2024 година от 18:00 до 19:00 ч. в постройката на Sirma, етаж 2, Sirma Training Room, на адрес бул. Цариградско шосе 135, 7-11 км, София, оповестиха от ПР Агенция Кросроудс България.

Cyber Cafе дава опция за среща с водещи специалисти в региона на киберсигурността. Посетителите ще могат да обменят познания и контакти, както и да се осведомят за новините в сферата, а основната тематика на събитието ще бъде европейската инструкция NIS 2 . Cyber Café e уместно за експерти в сигурността, притежатели на бизнеси, мениджъри, студенти или хора с интерес към сферата.

Събитието е гратис , само че е с стеснен потенциал, по тази причина предварителната регистрация е наложителна. Заявката за присъединяване може да се направи на следния линк: Eventbrite Cyber Cafe Tickets.

Програма на събитието:
17:30 ч. – Отваряне на вратите 18:00 ч. – Официален старт на събитието 18:45 ч. – Въпроси и нетуъркинг
Събитието се провежда със съдействието на Sirma Group .

Bulgaria Cyber Community отвори порти през септември тази година и е ориентирано към създаване на платформа за експерти и запалянковци в региона на киберсигурността. Основната цел на общността е да предизвиква обмена на познания, опит и положителни практики в бранша, като провежда събития, дискусии  и образования. Мисията на Bulgaria Cyber Community е да подкрепя развиването на киберсигурността в България, като основава мощна и добре осведомена общественост, която да способства за възстановяване на сигурността в киберпространството както на локално, по този начин и на европейско равнище.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР