Българско участие ще има на световното първенство по баскетбол за

...
Българско участие ще има на световното първенство по баскетбол за
Коментари Харесай

Мартин Хорозов ще ръководи мачове от СП по баскетбол в Китай

Българско присъединяване ще има на международното състезание по баскетбол за мъже в Китай, стана ясно тази нощ. От ФИБА оповестиха номинираните рефери за шампионата на планетата през септември и в листата е и "Най-добрият български рефер " за 2018 година Мартин Хорозов.

Пловдивчанинът попадна в съдийския състав на международното дружно с още 55 свои сътрудници от целия свят. Само 21 от съдиите с номинация за шампионата са от Европа. Надпреварата ще се организира от 31 август до 15 септември. Всички номинирани съдии ще преминат през 15-седмична подготвителна стратегия.

В нея са включени разнообразни занимания - от физически извършения и душевен занимания до разбор на обстановки, онлайн проби, освежаване на познанията за разпоредбите на баскетболната игра и други видеоупражнения.

По време на шампионата в Китай ще има и публична гала с българско присъединяване - приемането на Атанас Голомеев в "Залата на славата " на ФИБА. Преди дни Хорозов получи различен влиятелен наряд. Той ще управлява първата крайна среща в шампионата за Купата на ФИБА Европа сред немския Вюрцбург и италианския Динамо Сасари на 1 май.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР