Българско село е окупирано от полиция след зверското убийство.Втори ден

...
Българско село е окупирано от полиция след зверското убийство.Втори ден
Коментари Харесай

Втори ден без следа от убиеца на 52-годишния мъж в Боснек

Българско село е окупирано от полиция след зверското ликвидиране.

Втори ден без диря от килъра на 52-годишения мъж в Боснек. Полиция и жандармерия обкръжиха пернишкото село и през целия ден претърсваха с тежка техника и следови кучета региона. Само пред Bulgaria ON AIR от полицията оповестиха, че най-вероятно става въпрос за битова кавга, довела до стрелбата в събота сутринта. Извършителят, който се търси, е въоръжен с ловна пушка.

Екипи на жандармерията и полицията претърсваха всички изоставени къщи. Обхождаха се и труднодостъпните планински региони, където би могъл да се укрива причинителят на жестокото ликвидиране.  

" Доста подробно търсям причинителя, като претърсваме всички региони, които са в землището на с.Боснек, където допускаме, че би могъл да се укрива ", уточни зам.-директорът на ОДМВР – Перник Иван Зеленков.

По информация на Bulgaria ON AIR стрелецът е 52-годишният Борис. В петък вечерта мъжът отива на посетители в дома на Митко. Двамата се скарват и Борис си потегля. Малко по-късно обаче се връща с ловната си пушка. Конфликтът ескалира и мъжът стреля смъртоносно два пъти по 50-годишния Митко.

" Неговата брачна половинка го намира на улицата в безжизнено положение. Подава сигнал. Единственото, което мога да кажа за причинителя и за убития – че са се познавали и то сносно. ", сподели Зеленков.

Роднини на убития не могат да си обяснят случилото се.

И двамата мъже са от Боснек и всички в селото ги познават. Издирването продължи през целия ден. Претърсена беше и колата на причинителя. По случая е формирано досъдебно произоводство.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР