Българско национално движение не виждаме никакъв обществено полезен смисъл от

...
Българско национално движение не виждаме никакъв обществено полезен смисъл от
Коментари Харесай

ВМРО: Сглобката е вредна за България и носи повече щети, отколкото ползи

Българско национално придвижване не виждаме никакъв публично потребен смисъл от съществуването на така наречен „ сглобка “. Видната, само че неофициализирана официално коалиция сред ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи е цялостен управнически и политически неуспех. Подготвяната ротация няма да създаде нищо повече от още един неуспех, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Това държавно управление – Денков-Габриел, не съумя даже да се приближи до осъществяване на нито един от целите си. Постигнаха крушение с приемането ни в Шенген – непълен банкет, а най-важният детайл – отпадане на контрола по сухопътните граници, към момента е мираж. Провалиха се и в целта си за приемане на България в Еврозоната. Съдебната и конституционната им промяна се оказа едно „ мазно турско кафе “, чийто резултат за хората не е ясно тъкмо какъв е.

Сглобката не осъществя нито една промяна, нито една. Това ръководство е единствено и само „ Постове и Пари “.

Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване изрично счита, че на сглобката би трябвало да бъде комплициран край, кабинетът Денков да подава оставка и никаква ротация. ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи са затънали в непоследователност, клиентелизъм и финансово-икономически афери. По никоя от значимите за българските жители тематики този кабинет и създалите го парламентарни партии не направиха безусловно нищо. Ние сме очевидци на следващо повишаване на цените на горива, храни, услуги. Свидетели сме на безпорядък в енергетиката. Хаос в земеделието. Тотален безпорядък в бранш „ Сигурност “, неработещи разследващи и правоохранителни служби. Здравеопазването е в колапс и придружено още веднъж от каскада обществени кавги. Списъкът не е обстоен, само че е индикативен за немощта на сглобката и тоталното отделяне от действителните проблеми на българските жители.

Българското общество се нуждае от ограничения за възстановяване на обучение, на опазване на здравето, подсилване на сигурността и увеличаване на българската войска. По всяка една от тези тематики актуалната сглобка се провали и продължава да се проваля. Политическата легитимност на този кабинет, събрал несъбираемите, е изчерпана от дълго време. Безпринципната сглобка няма стратегия, няма проект за деяние и за девет месеца не може да регистрира нито една основна мярка, подобрила живота на жителите.

Не одобряваме тезата, че опция няма. Напротив, когато властта явно не се оправя, тя би трябвало да бъде заменена. Вместо ротация е редно да има нови парламентарни избори, с цел да се даде оценка и българите да си кажат желаеме ли да я караме отново по този начин или да се върви към национално виновна и пробългарска политика.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР