Българският защитник Валентин Антов остана разочарован след загубата от Черна

...
Българският защитник Валентин Антов остана разочарован след загубата от Черна
Коментари Харесай

Антов: Разочаровани сме, липсваше ни търпение и класа

Българският бранител Валентин Антов остана отчаян след загубата от Черна гора с 0:1 в първия дуел от квалификациите за ЕВРО 2024. Бранителят разяснява проблемите на " лъвовете " по време на срещата пред Gong.bg. 

" Всички сме доста разочаровани. Може би ни липсваше класа и самообладание. Отборът на Черна гора беше доста добре спретнат. Не успяхме да създадем задоволително обстановки и да ги пробием. Хванаха ни на контраатаки много пъти и направихме много неточности в изнасянето на топката. Не бяхме задоволително съсредоточени. Доста неща ни липсваха. Показахме извънредно доста предпочитание, борихме се, тичахме, само че просто не беше задоволително. Трябва да покажем повече самочувствие и качества в идващите мачове. Все отново е единствено първи мач, не започнахме както искахме, само че пътят е дълъг ", показа Антов след мача с Черна гора.

" Може би просто ни надиграха и даже да бяхме с по-опитен тим отново можеше да не успеем. Това е тимът, ние сме извиканите, това са момчетата и можем да демонстрираме доста по-добри игри. Вече няма слаби тимове, към този момент всички тимове са качествени, би трябвало ние да покажем още по-високо равнище ", приключи бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР