Българският волейболна звезда Матей Казийски, който в неделя вечерта се

...
Българският волейболна звезда Матей Казийски, който в неделя вечерта се
Коментари Харесай

Матей Казийски: Надявам се да помогна на Верона да се класира за плейофите

Българският волейболна звезда Матей Казийски, който в неделя вечерта се причисли към италианския Калцедония (Верона), през днешния ден направи първа подготовка с отбора, който е воден от Радостин Стойчев. Казийски направи и първи коментар за обстановката в тима, като показа, че ще даде своя принос и се надява да помогне да се класират за плейофите.
 Матей Казийски към този момент е волейболист на Калцедония (Верона)
" Беше наслаждение да имам такова хубаво посрещане на летището незабавно след кацането ми. Очевидно е, че това, че в тима има мои сънародници е повлияло на решението ми да се върна тук. Но и това да се докосна до финалната фаза на шампионата, която ще бъде същинска война, само че задачата е висока. Ситуацията не е съвършена, само че се надявам да дам своя принос към тима и да оказа помощ да се класираме за плейофите. Ще забележим какво можем да създадем, само че ще дам най-хубавото от себе си и мисля, че по този начин можем да се надяваме на положителни резултати ", призна Казийски след първата подготовка с Верона.
 Верона разгласи завръщането на Матей Казийски
35-годишният посрещач може да направи своя още един дебют за отбора при гостуването на Топ Волей (Чистерна) в събота (7 март) в мач от 23-ия кръг на постоянния сезон в италианската Суперлига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР