Българският волейболен шампион при мъжете Нефтохимик 2010 Бургас ще участва

...
Българският волейболен шампион при мъжете Нефтохимик 2010 Бургас ще участва
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 Бургас ще участва на турнир в Стара Загора през следващата седмица

Българският волейболен първенец при мъжете Нефтохимик 2010 Бургас ще взе участие идната седмица на предварителен шампионат в Стара Загора, оповестиха от клуба.

Надпреварата, която ще се организира сред 21 и 23 септември, ще бъде част от подготовката на отборът на Атанас Петров за новия сезон, който стартира с шампионата за Суперкупата на България, който ще се организира на 14 и 15 октомври в зала " Младост " в Бургас.

В Стара Загора отборът на Нефтохимик 2010 ще премери сили с домакините от Берое и още съставите на Дея спорт Бургас и Хебър Пазарджик.

Междувременно, бургазлии не престават да се готвят за новия сезон без национала Симеон Добрев, който е в състава на националния тим на България за идната олимпийска подготовка в Китай (30 септември - 8 октомври). По стратегия либерото би трябвало да се завърне у нас на 9 октомври.

Седмица по-рано пък своите нови съотборници в Нефтохимик 2010 би трябвало да се причисли и диагоналът Мурад Хан. Понастоящем волейболистът е на лагер с националния тим на Пакистан.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР