Българският волейболен национал Александър Николов и тимът на Кучине Лубе

...
Българският волейболен национал Александър Николов и тимът на Кучине Лубе
Коментари Харесай

Алекс Николов и Лубе с нов успех в Италия, Радостин Стойчев и Верона загубиха от Алианц Милано без Казийски

Българският волейболен национал Александър Николов и отборът на Кучине Лубе Чивитанова записаха 14-а победа в италианската Суперлига, откакто се постановиха с 3:2 (23:25, 20:25, 25:17, 25:18, 15:11) гейма след цялостен поврат против Чистерна Волей вкъщи.

Николов стартира срещата като титуляр и се регистрира с 6 точки (1 ас) преди да бъде сменен за третия гейм. Най-резултатен от неговите съотборници стана турският диагонал Адис Лагумджия с 22 пункта, а посрещачът Матия Ботоло завърши с 20.

За противника някогашният волейболист на Хебър Пазарджик Микеле Баранович приключи с 2 пункта (1 ас), а максимален актив - от по 22 - записаха Тео Форе и Павле Перич.

В подреждането Лубе се изкачи до 3-ото място в подреждането с 37 точки и баланс 14-6, до момента в който Чистерна е на 9-ата позиция с 23 пункта.



Междувременно в различен мач от кръга воденият от Радостин Стойчев Верона загуби с 0:3 (20:25, 23:25, 16:25) гейма при визитата си на Алианц Милано.

Българският играч Алекс Грозданов игра цялостен мач за гостите, като приключи с 5 точки (1 обсада и 1 ас) при 100% успеваемост в офанзива. За спечелилите пък опитният Матей Казийски още веднъж не игра, тъй като продължава да лекува травма.

В класирането Верона заема 5-ото място от 33 точки, до момента в който Милано са две позиции по-назад с еднакъв актив, като сред двата тима се намира този на Монца. Момчетата на Радостин Стойчев обаче са с най-хубав баланс (12-8) по отношение на своите директни съперници.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР