Българският учител, като всеки човек в обществото, се страхува. Никой

...
Българският учител, като всеки човек в обществото, се страхува. Никой
Коментари Харесай

Янка Такева с горещ коментар за страха на учителите да препо...

Българският преподавател, като всеки човек в обществото, се опасява. Никой от нашето потомство не си е представял, че ще преживее пандемия. Това е нещо, за което знаем от учебниците, от филмите. Една част от учителите желаеха да минем отдалечено, тъй като се опасяват за здравето си, сподели ръководителят на Синдиката на българските учители Янка Такева пред Българска национална телевизия тази заран.

По думите й последните данни демонстрират, че към 1200 учители са заболели или карантинирани сега, което е под 1%. И увери, че образователната година ще приключи обикновено.

Вървим към втори випуск, който ще би трябвало да наваксва със знанията. За 12 клас това ще бъде мъчно. Това съобщи в " Неделята с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Янка Такева, ръководител на Синдиката на българските учители.

По закон е неразрешено към онлайн образование да минават децата в детската градина и децата от 1 до 4 клас. Но защото би трябвало да се поддържа контакт сред децата и учителите, би трябвало да има онлайн връзка и родителите да оказват помощ, сподели още Такева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР