Българският треньор Ивайло Петев свика пресконференция в Никозия, за да

...
Българският треньор Ивайло Петев свика пресконференция в Никозия, за да
Коментари Харесай

Петев се отрече от думите си за черно тото, но отива на съд

Българският треньор Ивайло Петев свика конференция в Никозия, с цел да изясни протичащото се сред него и клуба Омония.

Бившият народен селекционер отстъпи думата на своя юрист Панос Пафитис, който изясни обстановката към българина, който беше уволнен след изявленията си пред българска медия по адрес на играчи на Омония, за които загатна, че може да са взели участие в черно тото.

Тези негови думи провокираха същинска стихия в Кипър. От клуба оповестиха, че ще заведат дело против него.

" Това, което Петев желае да ви заяви е, че той през днешния ден се яви в полицията, с цел да отговори на въпросите на управляващите за случилото се. Бяха ни представени негови изказвания пред българска медия, които са били перифразирани ", стартира Пафитис.

" Призоваваме ви да оставим нещата, както са си за положителното на Омония. Също по този начин дано да оставим играчите да се концентрират върху тренировките. Отговорните за случилото се ще се съберат и ще разрешат казуса. Петев почита историята на Омония и желае да резервира положителния звук, само че това не значи, че демонстрира уязвимост ", сподели още юристът на българина.

" В момента текат няколко каузи. Към момента не бихме могли да разясняваме, защото няма да е редно. Това са въпроси, които ще се решат в съда ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР