Българският треньор Димитър Димитров разкри как ще продължи казусът с

...
Българският треньор Димитър Димитров разкри как ще продължи казусът с
Коментари Харесай

Херо: Прибирам се в България, ще съдя Иртиш

Българският треньор Димитър Димитров разкри по какъв начин ще продължи въпросът с досегашния му клуб Иртиш Павлодар. Херо разгласи, че ще съди казахстанците поради цирковите номера, които му спретнаха в последните дни и раздялата сред двете страни.

Ръководството не го позволи до стадиона да води мача с Жетису и след това му потърси сметка за какво не се е появил. Клубните босове считат да го уволнят и да си спестят неустойката, само че българинът е подхванал контрамерки и няма да разреши това да се случи.

"Още не съм си тръгнал от Казахстан, само че се прибирам скоро в България. Не мога да разясня проблема с Иртиш. Но да не би да мислите, че съм си измислил историята? Адвокатът ми ме е посъветвал да не приказвам нищо по тази тематика, тъй като отиваме на съд. "

"Ситуацията е доста комплицирана, тъй че не мога да споделя нищо по тематиката. Такъв е съветът на юриста ми, тъй че би трябвало да ме извините, че не мога да споделя нищо повече ", показа Херо пред казахстанското издание vesti.kz.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР