Българският старши треньор на Университатя (Крайова) Ивайло Петев се оплака

...
Българският старши треньор на Университатя (Крайова) Ивайло Петев се оплака
Коментари Харесай

Петев: Съдиите ни откраднаха между 8 и 10 точки

Българският старши треньор на Университатя (Крайова) Ивайло Петев се оплака от съдите, като съобщи, че те са " откраднали " 10 точки от тима му този сезон и са ги дали на съперниците. Вчера тима на Петев победи Волунтари с 2:1 в 27-ия кръг на румънската Лига 1. След мача обаче пристигна недоволството и той прикани тези арбитри, които не са добре готови, да отидат в 4-та лига.

" Съдията с неговите отсъждания направи страстите на мача. Искам да поздравя нашите играчи, да поздравя нашите последователи. Мисля, че заслужихме успеха. Изиграхме доста устойчиво първо полувреме. През второто полувреме не влязохме доста съсредоточени. Дузпата за 1:1 ни срина душевен за дълго време. Но от статично състояние победихме ", стартира Петев.

Вчера реферът на мача Адриан Кожокару даде дузпа за Волунтари, от която те изравниха за 1:1. След това даде още една - към този момент в добавеното време, само че след обзор със системата в помощ на съдиите (ВАР) я анулира, което беше маркирано като вярно.

" Ще го кажа още веднъж - при нас казусът е чисто психически. Знам, че футболистите могат доста повече и ще го покажем в идващите мачове. В момента не е елементарно, тъй като загубихме доста точки. За следващ път ще си разреша да приказвам за арбитрите. Взеха ни 8-10 точки и това е реалност, не знам за какво се отнасят по този начин с нашия тим всеки мач. Не желая да влизам в детайлности, да изреждам 5-6 обстановки единствено от мача с Волунтари ", съобщи българският експерт и акцентира, че отношението му не е преднамерено.

Университатя (Крайова) беше ощетен и при гостуването на Ботошани предходната седмица и в края на краищата дуела приключи с 2:2.

" Когато пристигнах в Румъния споделих, че в тази страна има доста положителни съдии. И е по този начин. Но тези, които не са подготвени за мачове на високо равнище, би трябвало да отидат в 3-а или в 4-а лига ", прикани той.
 Отборът на Петев се завърна на победния път
Отборът на Петев се завърна на победния път

Университатя пречупи Волунтари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР