Българският щангист Дейвид Фишеров определи като провал представянето си на

...
Българският щангист Дейвид Фишеров определи като провал представянето си на
Коментари Харесай

Дейвид Фишеров определи представянето си на Световното като провал

Българският щангист Дейвид Фишеров дефинира като неуспех представянето си на международното състезание по повдигане на тежести в Богота.

Роденият в Австрия национал, който по-рано тази година завоюва европейската купа в категория до 102 кг, написа в профила си във Facebook, че през последните три месеца е получил 19 обезболяващи инжекции. Фишеров записа единствено един сполучлив опит на 170 кг в изхвърлянето, а травмата му попречи да взе участие в изтласкването.

" Здравейте, другари. За страдание... през днешния ден се провалих. Контузията в коляното, която имам към този момент съвсем 3 месеца, оказа своето съществено въздействие. За тези 3 месеца имам 19 инжекции в коляното. От 2 седмици съм на тежки обезболяващи. Въпреки всичките компликации: желаех да вземам участие. Опитвах се да показва мощно и почтено една велика страна, построила име в годините в този спорт. Този път не съумях... Нито едно от тези неща по никакъв метод не е опрощение за моето неприятно присъединяване. Ще направя всичко допустимо да се възстановя и скоро да пея още веднъж химна. Да живее България! ", написа 24-годишният Фишеров профила си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР