Българският шампион Лудогорец започна тазгодишното си участие в турнира за

...
Българският шампион Лудогорец започна тазгодишното си участие в турнира за
Коментари Харесай

Лудогорец се поизмъчи срещу Розова долина за Купата, но продължава към 1/8-финалите

Българският първенец Лудогорец стартира тазгодишното си присъединяване в шампионата за Купата на България с доста сложна победа с 2:0 като посетител на третодивизионния Розова котловина Казънлък.

На стадион " Севтополис " в града на розите домакините дадоха сериозен отпор на 11-кратния отличник, като дълго време момчетата на Атанас Апостолов съумяваха да не позволен гол.

В края на първото полувреме задачата на " розите " се усложни в допълнение, откакто Венцислав Иванов бе изпъден за втори жълт картон.

Макар и с човек по-малко обаче домакините резервираха нулевото тъждество до 60-та минута, когато Димитър Илиев даде задатък на Лудогорец, реализирайки дебютното си попадение за първия тим на разградчани. При голът играчите на Розова котловина имаха съществени искания за засада, които обаче не бяха почетени от арбитъра Красен Георгиев.

Крайното 2:0 пък оформи Рик Джонатан в последната минута от постоянното време, откакто се възползва от асистенция на Игор Тиаго.

По този метод тимът на Лудогорец се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на България, където чака победитял от конфликта сред Вихрен Сандански и Левски. Двата отбора се изправят един против различен в Сандански на следващия ден от 13.30 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР