Българският шампион Лудогорец започна подготвителните си мачове с убедителна победа

...
Българският шампион Лудогорец започна подготвителните си мачове с убедителна победа
Коментари Харесай

Лудогорец стартира лятната си подготовка с убедителна победа

Българският първенец Лудогорец стартира подготвителните си мачове с безапелационна победа 5:0 над словенския Приморие Айдовчина. Това беше първа контрола на орлите от лагера им в Австрия, а противникът беше определен уместно - дилетант в първа дивизия на страната.

Старши треньорът на разградчани Георги Дерменджиев пусна два разнообразни състава във всяко полувреме, даде късмет и на много млади футболисти, като Спас Делев и Кайо Видал единствени изиграха цялостни 90 минути. Следващата инспекция на отбора е в неделя, 23-ти юни, против словашкия Слован Братислава.

Още в 6-та минута Спас Делев даде преднина на първенците, откакто получи подаване от Тодор Неделев, който от своя страна асистира и за втория гол, пробивайки от ляво. Пловдивчанинът подаде на Рик Джонатан в наказателното поле и бразилското крило не остави никакъв късмет на вратаря Тони Мацан.

В 37-та минута стана 3:0 след добавка при дузпа. Неделев центрира от ъглов удар, Нареси стреля, а съдията видя игра с ръка и отсъди дузпа. Вратарят Мацан избави изстрела на Оливие Вердон, който обаче вкара при добавката.

Десният бек Аслак декор Витри вкара за 4:0 в 42-та минута, откакто нахлу по фланга и прати топката в мрежата по диагонала.

В последната минута резултатът стана 5:0, откакто Кайо Видал беше изведен на скорост от ляво, напредна и влезе в наказателното поле. Вратарят Матей Маврич излезе да го посрещне, само че Видал копна топката над него и тя спря в мрежата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР