Българският шампион Лудогорец привлече шотландския кондиционен треньор Йън Коул, който

...
Българският шампион Лудогорец привлече шотландския кондиционен треньор Йън Коул, който
Коментари Харесай

"Лудогорец" привлече бивш кондиционен треньор на "Селтик"

Българският първенец " Лудогорец " притегли шотландския кондиционен треньор Йън Коул, който работеше в първия тим на " Селтик " от 2012 до 2017 година Преди това 47-годишният експерт беше част от академията на " детелините " в продължение на четири години и половина.

" Знам доста неща за " Лудогорец ". Клубът е известен на всички места по света поради присъединяване си в Шампионската лига. Радвам се, че след малко спиране още веднъж имам късмет да работя във футболен клуб, който има огромни цели. Такъв е " Селтик ", с който съм печелил доста титли. Надявам се на още доста триумфи с " Лудогорец ", сподели Коул, представен от формалния уебсайт на разградския клуб.

Шотландецът е работил в екипите на трима мениджъри на " Селтик " - Нийл Ленън, Рони Дейла и Брендъд Роджърс. В интервала, в който кондиционният треньор беше част от първия тим, " детелините " завоюваха четири трофеи, Купата на Шотландия, две суперкупи на страната и записаха две участия в групите на Шампионската лига и две в Лига Европа.

Коул е приключил Западния шотландски университет в Хамилтън със компетентност " Спортни науки ". През последните осем месеца той е работил като съветник на всички национални тимове на Обединените арабски емирства.

" Първите ми усещания от клуба, базата и екипа са страхотни. Професионализмът на " Лудогорец " е незабравим ", добави Коул.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР