Българският шампион Лудогорец официално представи две от новите попълнения –

...
Българският шампион Лудогорец официално представи две от новите попълнения –
Коментари Харесай

Лудогорец представи Рик и Слуга

Българският първенец Лудогорец публично показа две от новите попълнения – бразилецът Рик и стражът Симон Слуга. Те получиха своите екипи с номера 73 и 12 от спортния шеф Козмин Моци.

„ Надявам се двамата футболисти да оказват помощ, с цел да може тимът още веднъж да стане първенец. Първото нещо, което гледаме, когато вършим прехвърляния е да намерим най-хубавите играчи. Те са доста качествени и опитни играчи. Сигурен съм, че ще ни оказват помощ да станем първенци. До края на месец февруари прозорецът е отворен. Лудогорец търси класни футболисти и в този миг нямаме несъмнено. Не сме покрай автограф с нито един различен състезател и когато нещо се случи ще го разберете публично. В този миг ние имаме много положителни футболисти на всяка позиция. Не търсим незабавно играчи в този миг. При Лудогорец постоянно селекцията е отворена до последния ден. Ако може да създадем някои положителни прехвърляния на играчи с положителни качества може да има футболист на всеки пост. Също по този начин на този стадий няма да има и изходящи прехвърляния, само че постоянно всичко е допустимо “, сподели Моци.

Симон Слуга: „ Знам доста неща за Лудогорец и те са хубави. Всяка година се борят да печелят купата също играят в Европа. Чест и наслаждение. Знам, че конкуренцията е доста огромна. Моци ми описа по какъв начин е бил вратар. Това, което се желае от мен е да си свърша работата и да имаме резултати. Знам обстановката с класирането. Ще бъде сложен полусезон, само че ние ще дадем най-хубавото от себе си и ще покажем, че сме най-хубави в шампионата. Избрах да бъда в Лудогорец по доста аргументи. Ще имам опция да играя в първа лига, а също така тимът се бори да е първенец и да играе в Шампионска лига и Лига Европа. Лудогорец е необикновен клуб “, сподели вратарят.

Рик Джонатан: „ Лудогорец е тим с мотивация. Надявам се да бъде част от успехите на този тим и за напред. Виждам мощен и обединен тим и това ще даде плодове. Не познавах никой. От малкия екран познавах Сисиньо. Преди да дойда тук приказвах с момчетата, които ми споделиха единствено хубави неща. Знам каква е обстановката. Ще се постараем да се постараем да спечелим следващата купа “, съобщи футболистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР