Българският се нареди сред 40-те езика на “мечтателската социална мрежа

...
Коментари Харесай

И Pinterest заговори на български


Българският се подреди измежду 40-те езика на “мечтателската ” обществена мрежа Pinterest (снимка: CC0 Public Domain)

Платформата за шерване на фотоси Pinterest към този момент е налична на 41 езика в международен мащаб – за всевъзможни устройства под Android и iOS, както и в уеб. Това стана, откакто преди дни мрежата разшири езиковото си портфолио с български и хърватски, както и някои африкански езици.

Компанията разгласи в блог обява, че към този момент има милиони пинове на новодобавените езици. Pinterest е обичана платформа за мнозина фенове на хубостта, кулинарните магии, рисковите прекарвания, пътешествията, заниманията навън и редица други занимания и занятия. Хитри и съобразителни изобретения и изобретателни решения на ежедневни обстановки бързо намират поддръжници, които показват харесването си посредством „ заковаване “.

Според редица анализатори, триумфът на Pinterest се крие в това, че обществената медия е самобитна зона за фантазии и стремежи – там хората виждат неща, които биха желали да осъществят или реализиран. Това ги въодушевява, въодушевява и им показва техните мечти като напълно постижими стъпки.

Алгоритмите на обществената мрежа оказват помощ в това прекарване и го вършат още по-мечтателно. В Pinterest младата жена, която мечтае да се ожени, може да гледа булченски рокли и да се натъкне на куп ексцентрични хрумвания за сватбена украса. Кокетките намират нови и непредвидени способи за лакиране на нокти, а изобретателите могат да се удавят в море от хрумвания за направи-си-сам произведения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР